Halt! Hammerzeit!

Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

HammerTime Cafe (Pörgős verseny)

december 12, 2017 @ 8:00 du. - 10:00 du.

600Ft

Szabályok: Hagyományos, (Pörgős verseny).
Kiegészítés: Az idő lejártával az aktív játékos még befejezheti a körét. Az újonnan megjelent lapokra nincs korlátozás a versenyen, szabadon lehet őket használni. Tiltott lapok a szokásosakon kívül a Ravasz vérfarkas, A lich élete, Kumulatív szimmetria.

Előzetes regisztráció szükséges. A számunkra lefoglalt helységben 40 fő fér el. Aki regisztrál, de mégsem tud eljönni, és legalább 24 órával (verseny előtti nap 18:00) a verseny előtt nem jelzi ezt, annak a következő versenyre dupla nevezési díjat számolunk fel. 8 fő alatt a verseny nem kerül megrendezésre. A hely bérleti díjat nem számol fel, de kérjük a résztvevőket, fogyasztással tegyék lehetővé, hogy hosszú távon is tarthassunk itt versenyeket.

Díjak: HKK paklik és …

Megjegyzések: Minden második nevező után 1 csomag Gemina erdeje kerül a díjalapba. A verseny végén a kiegészítőkből kivesszük a ritkákat, és a helyezésük sorrendjében minden játékos választhat közülük egyet (a maradék lapok párosával kerülnek kiosztásra). Ezen kívül az első hat hely külön díjat is kap: I. hely: ultraritka II. hely: 1 régebbi kiegészítő III. hely: 1 régebbi kiegészítő IV. hely: 2 Zén V. hely: 1 Zén VI. hely: 1 Zén

Nevezés itt: http://hkktime.hu/events/december-12-hammertime-cade-porgos-verseny-hagyomanyos/

Részletek

Dátum:
december 12, 2017
Időpont:
8:00 du. - 10:00 du.
Összeg:
600Ft

Szervező

hkktime
E-mail:
Info@hkktime.hu

Helyszín

Hammertime Cafe
Üllői út 111.
Budapest, 1091 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
http://hkktime.hu